Úvodní stránka Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. AGRO CS a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá AGRO CS a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

středisko Smiřice

  • úložiště volně ložených materiálů
  • poblíž Hradce Králové - snadná dostupnost pro drobné realizace 
  • substráty, zeminy, kůrové mulče
  • běžně skladem nejprodávanější hnojiva a travní směsi

gardenboom.com

Šestý smysl Vaší zahrady..

Sníte o perfektním trávníku? S řadou Garden Boom se Vám sny
o krásné zahradě jednoduše splní.

  • doporučován zahradními architekty a odborníky na zakládání zahrad.

travnikovekoberce.cz

ŠPIČKOVÁ KVALITA

agrocs.cz

substráty, hnojiva minerální, organická, organominerální, krystalická a kapalná, travní směsi, fungicidy, herbicidy, insekticidy a ostatní přípravky na ochranu rostlin, mulčovací kůra, štěpka, Kristalon, několik druhů trávníkových koberců a ucelená řada výrobků pro ekologicky šetrné pěstování

  • "…dělejte s námi svět krásnější" 

AGRO CS GARDEN BOOM megazahrada.cz FLORIA agro KRISTALON

© 2017, AGRO CS a.s. – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | Mapa stránek

Přeskočit na začátek stránky